Hummelfjell Caravan

Som nærmeste nabo til alpinanlegget ligger caravanplassen i lune og koselige omgivelser. Det er plass til 78 vogner, med tilgang til sanitæranlegg av god standard. Sanitæranlegget har toaletter, dusjer, vaskemaskin og tørketrommel. Tilrettelagt for helårscamping og spikertelt.

Dette sier beboerne om Hummelfjell Caravan

Klara

Vi kommer helt fra Jæren som ligger ca. 100 mil fra Hummelfjell. I påsken 2001 ble vi invitert av gode venner fra Trøndelag til å leie en av de 4 hyttene som ligger ved anlegget. Etter 2 år i hytte ble vi overbevist om at dette var plassen vår. Ved hjelp av de samme gode vennene fikk vi ordnet oss plass med vogn og spikertelt. Da var ungene våre 4, 11 og 14 år gamle, siden har vi reist til Hummelfjell 3-4 ganger hvert år i 18 år. Dette er en plass der ungene ennå ønsker å bli med selv om alle nå er voksne. 

Eirik og Oddveig

Vi er en familie på 5 og en liten hund. Vi har tidligere testet ut stedet med helgetur med campingvogn og fant ut at dette stedet passet oss fint. For oss er dette en rimelig inngangsbillett til hyttelivet, samt at vi kan være mobile med vognen i sommerhalvåret om vi ønsker det. Nærheten til Røros og det yrende livet der, er et stort pluss for oss. Fantastiske skimuligheter for store og små, både nedover og bortover. Turterreng ellers hele året når man åpner dørene, perfekt for aktiv småbarnsfamilie med hund.

Toaletter

Dusjer

Vaskemaskin og tørketrommel

Nærhet til skiløyper og alpinbakker

Priser

Helårscamping

Vintercamping (1/9 - 30/4)

Leie en mnd. vintersesong

Sommer (1/5 - 31/8)

Døgnleie inkl. strøm

8.600,-

6.500,-

1.500,-

2.500,-

300,-

Strøm per kwh: 1,50,-

Alle priser inkludert mva.

Vi skreddersyr din hytte

Hummelfjell AS logo